Uçuk Nedir? Neden Olur? Uçuk Belirtileri Nelerdir?
Uçuk, ağzın yakınında veya yüzün diğer bölgelerinde oluşan kırmızı, sıvı dolu kabarcıklardır. Nadir durumlarda, parmaklarda, burunda veya ağız içinde uçuklar…
Uçuk, ağzın yakınında veya yüzün diğer bölgelerinde oluşan kırmızı, sıvı dolu kabarcıklardır. Nadir durumlarda, parmaklarda, burunda veya ağız içinde uçuklar…
Krema ve kekin mükemmel uyumuyla nefis bir tat köstebek pasta. Mini versiyonu da köstebek pastayı atıştırmalık bir halde sunmanıza yardımcı…
Pırasa yemeği, lezzetli ve sağlıklı bir sebze yemeği olan pırasanın farklı malzemelerle hazırlanabilen bir çeşididir. Vitamin ve mineral bakımından oldukça…
Poğaça, Türk mutfağında oldukça popüler olan, küçük, mayalı hamur işleri olarak bilinen bir çeşit aperatif atıştırmalıktır. Poğaçalar, genellikle kahvaltılarda, öğle…
Somun ekmeği, özellikle Türkiye ve çevresinde sıkça tüketilen, sert kabuklu ve içi yumuşak bir ekmeğin adıdır. Somun ekmeği, genellikle köy…
Baget ekmek, uzun ve ince silindirik bir şekle sahip olan ve genellikle sert ve gevrek kabuğu ile bilinen bir ekmeğin…
Çıtır kadayıf topları, hafif tatlı ve çıtır bir atıştırmalık veya tatlı olarak tüketilen lezzetli bir tariftir. Bu toplar, kadayıfın özel…
Çikolatalı kestane şekeri, özellikle sonbahar ve kış aylarında popüler olan, lezzetli ve tatlı bir atıştırmalık veya hediye olarak tercih edilen…
Öğünlerin vazgeçilmezi olan ekmeğimizi evde kendi oluşturduğumuz hijyen ortamında yapmak çok doğru bir tercih olacaktır. Evde tükettiğimiz yiyeceklerin kontrolünü kendimiz…
Üzümlü kek, lezzetli ve hafif tatlı bir kek türüdür. Üzümler, kek hamuruna eklenir ve bu meyve, kekin nemli ve tatlı…
Tavuklu şehriye salatası, lezzetli ve doyurucu bir salata türüdür. Bu salata, tavuk eti ve şehriye (tel şehriye veya arpa şehriye…
Üçgen mantı, geleneksel Türk mutfağında oldukça popüler olan lezzetli bir mantı çeşididir. Diğer mantı türlerinden farklı olarak, üçgen mantı, hamurun…